Utleie lokale

Velkommen til et luftig, lyst og sentralt beliggende kurslokale på Majorstua i Oslo

Lokalet ligger i 6 etasje i hjørne av bygningen med vindu på to vegger, noe som gjør rommet lyst og luftig. Det er flott utsikt over takene, mot Oslo- fjorden, Nesodden, Asker og solnedgang. Vinduer er godt støyisolert og rommet oppleves stille og rolig.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Rommet er ca. 40 m2 og passer godt til grupper på 5-12 personer dersom man ønsker å ligge på gulvet. Skal man primært bruke stoler kan det være plass til 15-20 deltagere.

Lokalet egner seg godt til kurs og møter og til aktiviteter som yoga, mindfulness, Feldenkraismetoden og lignende. Det kan også brukes til veiledning/terapi med enkeltpersoner, par, eller mindre grupper. Lokalet egner seg også godt til timer med barn.

Tilgjengelig utstyr: yogamatter, tepper, stoler, prosjektor og flipover, musikkanlegg/dockingstation til ipod/iphone,   massasjebenk, Feldenkraisbenk(noe bredere og lavere)

Adressen er Kirkeveien 64 a, Majorstuhuset, 50 meter fra Majorstua t-bane stasjon og 20- bussen, det er sentralt og enkelt å finne frem. Parkeringsplasser finnes i områdene rundt, betalings- parkeringsplass i bakgården.

Det er heis i bygningen. Inngang på bakkeplan er både på forsiden av bygget ut mot majorstuakrysset og fra baksiden mot  t-banen.

Leiepriser

For leie på times basis: 350 kr per time.

Ved leie av 10 eller flere timer: 250 kr timen.

 

Hel dag :

En gangs leie: 1500 kr.

For faste leietagere som også leier 4 eller flere kvelder i løpet av et semester: 1200 kr.

 

For leie på kvelden fra kl. 16.30 til kl. 22.

En gangs leie: 1200 kr.

For faste leietagere, som leier 4 eller flere dager i løpet av et semester: 1000 kr.

 

Leievilkår:

1. Leietaker må gjøre seg kjent med brannrutiner og det tekniske anlegget i huset, som da er varme, ventilasjon, calling-system, og åpning av dører på gateplan.

2. Leietakere må rydde og rengjøre lokalene etter bruk.

-Alt i rommet skal settes tilbake på plass etter bruk og lokalet forlates i samme stand som da du kom.

-Søppel skal fjernes, og kastes i søppelrom i bakgården.

-Glass, kopper og lignende må ryddes inn på kjøkkenet og vaskes, stoler stables opp og alle flater skal tørkes av.

-Gulv støvsuges.

-Toalett rengjøres, med vask av toalett, gulv og vask.

-Kjøkkenområdet ryddes og vaskes.

-Venterom støvsuges og ryddes.

-Ekstra arbeid som følge av dårlig opprydding og rengjøring vil bli fakturert.

 

3. Verdisaker bør ikke oppbevares i lokalet. Utleier er ikke ansvarlig for eller har erstatningsansvar ved tap av klær eller annet utstyr som blir etterlatt.

4. Leietager er selv ansvarlig for alle skader eller ulykker som oppstår under bruk av rommet.

5. Leietaker er ansvarlig for all utstyr og inventar, evt. skade på dette når det ikke skyldes naturlig slitasje. Tap av og skade på inventar og utstyr MÅ erstattes. Leietaker har meldeplikt dersom inventar og utstyr er skadet eller gått tapt.

6. Leietager er ansvarlig for nøkler som er blitt utlevert. Blir disse borte blir kostnader til nye nøkler fakturert leietager.

7. Ved avbestilling senere enn 21 dager før leiedato blir leietaker fakturert 100 % av leiebeløpet. Avlysning skal skje skriftlig per epost.

8. Alle kveldsarrangementer skal være ferdig kl.22.

 

 

 

Comments are closed.